El CN Tàrraco, campió de la MOROCCO SWIM TREK

Els nedadors d’aigües obertes del CN Tàrraco, Josep Ma Rosell i Miguel Caro, són els campions de la 7a edició de la MOROCCO SWIM TREK “Sahara”. Es tracta d’una competició internacional de natació en aigües obertes, amb nedadors aficionats i professionals.

La travessa va tenir lloc del 29 de novembre al 4 de desembre a la llacuna de Dakhla al Marroc. Està formada per 4 etapes, cadascuna amb un quilometratge diferent, la major part d’aquestes etapes es fan en línia recta, i el guanyador és qui aconsegueix fer el total de les 4 etapes en el menor temps possible.

Josep Ma Rosell va ser primer classificat de la general (7h 27min 58seg), i també primer de la categoria sense neoprè. Miguel Caro Van der Poel va ser segon de la general (7h 35min 08seg) i el primer de la categoria amb neoprè.

“Una experiència única, no només des del punt de vista dels resultats aconseguits, en un entorn inigualable, envoltats de les dunes del desert, amb un increïble tracte i organització de l’esdeveniment” són les paraules dels dos nedadors del Club Natació Tàrraco, que sens dubte, tornaran a repetir l’experiència en aquest esdeveniment l’any que ve.

També va tenir un paper rellevant i destacat el nedador del CN Cambrils, Joan Carles Adell. Va ser quart classificat de la general i segon de la categoria sense neoprè.