El còmic Berto Romero actuarà a Tarragona el pròxim desembre

Berto Romero actuarà a Tarragona el 15 de desembre amb el seu nou xou “Lo nunca visto”. Aquest any, l’humorista i actor del Bages i la seva companyia teatral, “El Cansancio”, es troben de gira per tot Espanya amb aquest espectacle, que arribarà a la Tarraco Arena Plaça a finals d’any.

PUBLICITAT

L’obra va estrenar-se el mes de març d’aquest 2023. Després de dos mesos actuant a Barcelona de dijous a diumenge i esgotant entrades a totes les funcions, el còmic surt de gira arreu del país i el proper desembre arribarà a Tarragona per presentar el seu nou espectacle de comèdia.

A “Lo nunca visto” Berto vol mostrar-se més sincer que mai amb un xou completament inèdit a la seva carrera. Un espectacle de 90 minuts plens de rialles i sorpreses en què l’artista parlarà del moment vital en què es troba, però sempre buscant la idea de riure sobre els instints més bàsics i mundans. Com ja és habitual en els seus espectacles, tampoc faltarà la música, acompanyat a l’escenari pel guitarrista Iván Lagarto per complementar la posada en escena.

Un espectacle catalogat per a majors de 18 anys i del qual ja estan a la venda les entrades, des d’aquest divendres, a través de la web tarracoarena.com i a la taquilla del centre comercial Parc Central des d’un preu de 27€.

PUBLICITAT