El festival feminista Teta escalfa motors

Tarragona se situa aquest divendres 31 de maig  a la tarda al centre de la creació cultural en clau de gènere amb l’obertura del tercer festival feminista que acull el Camp de Mart. Tot està llest per a l’arrencada del Teta, que s’inaugurarà oficialment divendres a les 17h.

PUBLICITAT

El tercer festival feminista Teta, organitzat per la conselleria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, començarà a partir de les 17:30h gràcies amb el recital “Patas Arriba”, continuarà amb el monòleg de l’actriu, escriptora, humorista i activista antiracista Asaari Bibang, i l’actuació de l’artista multidisciplinar Lúa Mosquetera. Com a cirereta del pastís, hi haurà la sessió nocturna amb la polièdrica DJ Luna.

El cartell d’aquest tercera ediciómostra diferents tendències i expressions artístiques actuals, lligades a la tasca d’una xarxa d’entitats feministes i socials del territori que donen visibilitat a les seves lluites, propostes i activitats. A banda de la coneguda María José Llergo, el cartell ofereix una gran varietat de propostes i els concerts de Muchapepper, Chica Sobresalto i Ketekalles. El festival serà presentat per Isa Calderón i Lucía Lijtmaer.

Tota l’oferta cultural és gratuïta, excepte els quatre concerts previstos dissabte a la tarda-nit que s’estan venent a bon ritme amb un tiquet únic de 15 euros. En aquest sentit, el dissabte 1 de juny al matí les protagonistes seran les activitats organitzades per diferents associacions feministes i entitats socials de la ciutat, amb una dotzena de col·lectius que han confirmat la seva assistència i que oferiran jocs i exposicions de materials per fomentar la participació del públic i donar a conèixer la seva tasca. 

Les entrades es poden comprar a la web de Tarracoticket, i el dissabte físicament a taquilla de 17 a 23h. També es cobra un preu simbòlic per l’arròs solidari (5 euros) ofert pel xef Estrella Michelín Pep Moreno (Deliranto Salou) dissabte a partir de les 14 hores. La recaptació de les barres i de l’arròs benèfic es destinarà al Futbol Club Tarraco, entitat ubicada a Campclar que fomenta l’esport femení.  Com l’any passat, s’ofereix servei de canguratge, -que ofereix el programa ‘Temps per Cures’ impulsat per la Conselleria d’Igualtat-, i tallers i activitats gratuïtes per a famílies.

PUBLICITAT