El festival ‘la Terrasseta’ fa una aposta pel talent femení

El festival Terrasseta de Tarragona programa divuit propostes artístiques entre concerts, circ, cinema a la fresca, xerrades i activitats de cultura transformadora. La 12a edició, emmarcada dins les festes de Santa Tecla, se celebrarà del 14 al 17 de setembre al parc de Saavedra. L’organització ha presentat aquest dimecres la programació que tindrà com a caps de cartell Sara Hebe, Mujeres o Maite Guevara, en una edició que aposta pel talent femení. “Existeix encara una gran desigualtat de gènere en el món de la música, les arts escèniques i la cultura en general. És per això que el festival aposta sempre fort per donar veu i lloc a les dones i persones dissidents en tots els racons del certamen”, ha dit la seva directora Aida Bañeras.

PUBLICITAT

Entre les propostes artístiques programades destaquen l’actuació de Mujeres, que obrirà el certamen. Des d’Argentina arriba la proposta internacional “consagrada” d’enguany, Sara Hebe, tot un “referent mundial” en l’escena hip-hop feminista, la qual presentarà el seu últim EP ‘Beivip’. La mateixa nit també actuaran Jhana Beat. El concert de Joan Garriga serà un altre dels plats forts de la programació. Creador de la rúmbia -barreja de cumbia i rumba-, Garriga manté viva l’espurna de Dusminguet i La Troba Kung-fú, però n’evoluciona la música i aquesta vegada ho farà de la mà de la seva nova banda al complet, El Mariatxi Galàctic.

Les entrades sortiran a la venda a partir d’aquest dimecres amb preus d’entre 2 euros i 4 euros que es podran comprar tant al web del festival com a taquilla fins a esgotar aforament. Els menors de deu anys podran accedir-hi gratuïtament. En la seva presentació, la regidora de Cultura i Festes, Sandra Ramos, ha realçat la trajectòria del festival i ha explicat que, per primera vegada, s’ha signat un conveni entre l’Ajuntament i l’organització per fer palès el seu compromís amb la Terrasseta. 

PUBLICITAT