El filial del CBT cau al Serrallo contra el Sant Boi (58-63)

El filial del CBT ha perdut al Pavelló del Serrallo davant el Bàsquet Sant Boi (58-63). Els tarragonins no han aconseguit imposar-se en quasi cap moment als barcelonins, que han tingut el partit controlat des del final del primer quart. Els blaus, molt mermats, arribaven de caure a la pista del Caldes, encadenen una segona derrota i tan sols han sumat un triomf en els darrers set partits.

Foto: CBT
PUBLICITAT

El duel ha començat igualat, però a partir del final del primer quart el Sant Boi ha agafat un cert avantatge que ja no ha deixat anar. El final del segon quart també ha estat molt dolent pels interessos del CBT, que ha marxat a l’entretemps catorze punts per sota. Els blaus han aconseguit retallar distàncies i igualar el partit al llarg de la segona meitat i ho han intentat fins al final, però mai han acabat d’acostar-se prou com per tenir opcions de lluitar per la victòria. El tècnic, Noé Monroy, parla de la derrota i de la manca d’encert dels seus.

Tomas Kohan, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador de l’equip. El CBT B és ara 12è classificat amb cinc victòries en 18 partits disputats.

PUBLICITAT