El filial del CBT no pot començar l’any amb bon peu

El CBT B ha caigut al Serrallo davant el CB Ripollet (67-72) malgrat ser capaç de posar-se un punt per sobre en el darrer minut de joc. El filial del conjunt blau ha competit molt bé davant un rival que ocupa la zona alta de la classificació, però no ha pogut evitar encaixar la segona derrota consecutiva en els dos partits disputats en el que va de 2023.

Partit del CBT B d'aquesta temporada. Font: CBT

El CBT ha jugat un bon partit. El primer temps ha estat molt igualat, i els blaus han quallat un segon temps il·lusionant que els ha permès marxar al descans amb 12 punts d’avantatge (41-29). El Ripollet ha fet valer el seu nivell per igualar el partit en la segona meitat, i deixar-ho tot obert pel darrer quart. Els locals han aconseguit situar-se 67 a 66 en el darrer minut d’encontre, però els visitants s’han acabat imposant amb un parcial final de 0 a 5.

El tècnic del CBT B, Noé Monroy, valora el partit i es mostra satisfet amb els seus.

Aquest triomf fa que els visitants se situïn com a segons classificats, amb encara partits pendents de la jornada. El CBT, en canvi, podria caure a la 12a posició o mantenir l’11a. No era un calendari fàcil pel filial tarragoní el d’aquest inici d’any, però les actuacions no han estat ni molt menys dolentes. La setmana vinent l’equip repetirà a casa davant un rival directe com és el Basket Almeda.