EL filial del CBT supera al Sant Gervasi (77-62), el cuer, al Serrallo

El CBT B s’ha imposat al Sant Gervasi (77-62) al Serrallo per aconseguir un triomf després de tres derrotes consecutives. Els tarragonins han superat al cuer de la categoria per sumar la sisena victòria d’aquesta temporada.

El partit ha estat molt igualat al llarg de la primera meitat. El filial blau ha aconseguit arribar quatre punts per sobre al descans, i ha trencat el duel a la segona part amb una actuació sensacional. Ha agafat distància amb un bon parcial al tercer quart, i ho ha rematat en el darrer tancant el duel amb suficiència. Amb aquest triomf el CBT iguala a dos rivals més i agafa aire. En parla el tècnic, Noé Monroy.

El màxim anotador ha estat Ousmane Ndour, amb 23 punts. Aquest dissabte també va ser el màxim anotador del primer equip en la victòria davant El Olivar. L’equip torna a assaborir la victòria en un partit on no podia fallar. Necessitava confiança i millorar sensacions per afrontar el tram final de campanya, i el triomf li pot facilitar. La setmana vinent el CBT B visitarà la pista del Cerdanyola, líder indiscutible del grup.