El FITT presenta una nova edició plena de novetats

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona ha presentat la programació d’una edició molt especial marcada per la covid-19 . Aforaments reduïts, propostes des de casa i espectacles individualitzats són les claus del festival que manté la seva essència però que aposta més que mai per la cultura i l’innovació amb algunes novetats.

Story Walker: Que se la mengin els coloms. Primera producció del FITT
PUBLICITAT

La primera novetat d’aquesta edició és l’estrena en streaming de l’espectacle La teoría de la pelvis, del guanyador del festival de l’any passat, Alberto Cortés, i Rosa Romero. El format Story Walker és la següent novetat d’aquesta edició. Que se la mengin els coloms (i la portin a casa) de l’autora tarragonina Glòria Granell Barberà és la nova i primera producció internacional del FITT Noves Dramatúrgies. Segons el director del festival, Joan Negrié, estan molt orgullosos d’aquest projecte, una aposta per algo molt diferent.

També destaquen tres estrenes absolutes que s’emetran per primera vegada a tot el món i  6 estrenes arreu de l’estat espanyol.

A més de gaudir del teatre més contemporani, el festival manté els workshops, els sopars d’en Pitu, les jornades per professionals, els vermuts teatrals i totes les activitats ja consolidades en edicions anteriors. L’última novetat d’aquesta edició són les fases dels abonaments per al desconfittament, que ofereixen l’experiència de tot el festival a preus reduïts. Els abonaments del festival ja es poden adquirir a la web www.fitt.cat.

PUBLICITAT