El fred intens al territori continuarà durant aquest cap de setmana

Els dies de fred i ple hivern no marxaran, de moment, i s’allargaran durant aquest cap de setmana. Tarragona i la província viuran un dissabte i diumenge amb temperatures baixes i una sensació tèrmica similar a la de les últimes jornades, malgrat l’ambient assolellat.

PUBLICITAT

Tot i una mínima pujada de temperatures durant el migdia i primeres hores de la tarda d’aquest dissabte, a mesura que s’apagui el sol tornaran a caure, podent arribar, de nou, a situacions de 2, 1 i 0 graus al vespre, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. Fins i tot passant a sota zero en punts concrets, com a la Conca de Barberà.

Pel que fa a la ciutat de Tarragona, s’ha arribat avui als 11 graus en les hores centrals del dia. Però al llarg del vespre la temperatura caurà fins als 2 graus. La matinada de diumenge serà molt freda a la capital, la temperatura pot caure fins als 3 sota zero vora les 8 del matí. El dia també serà més fred que el d’aquest dissabte, amb les màximes sobre els 9 graus. I tornarà a caure en picat al vespre, nit i matinada de dilluns.

Així doncs, el fred intens al territori no marxarà al llarg d’aquest dissabte i diumenge. S’espera que amb l’entrada de la setmana les temperatures vagin pujant i aquest fred acabi desapareixent en els pròxims dies.

PUBLICITAT