‘El Guardià de la llum’, la nova activitat pedagògica del Museu del Port

El Museu del Port de Tarragona ha presentat aquest divendres la seva nova activitat pedagògica. Es tracta d’un espectacle de titelles sota el títol ‘El Guardià de la llum’, una activitat que formarà part del programari educatiu que té el Museu adreçat a escoles i centres educatius i representada per la companyia ‘Matito’.

PUBLICITAT

L’activitat, adreçada a infants de cicle inicial i cicle mitjà d’educació primària, pot acollir fins a un màxim de cent alumnes. Tot comença a la recepció del mateix Museu del Port i les titelles son les encarregades de transportar a l’alumnat per una història tant mil·lenària com actual, a la vegada que l’activitat commemora el 160 aniversari del reconegut icona tarragoní, el Far de la Banya. L’espectacle té una durada aproximada d’1 hora.

L’antic Far de la Banya, una icònica estructura que ha resistit el pas del temps, continua captivant a residents i visitants amb la seva fascinant història. Originalment situat al Delta de l’Ebre, aquest far va ser traslladat al Port de Tarragona durant els anys 80 per garantir la seva preservació i el seu llegat per a les generacions futures convertint-se en Museu de Fars com a extensió del Museu del Port de Tarragona.

PUBLICITAT