El mateix guió torna a condemnar a un CBT feble (65-84)

El CBT ha tornat a perdre i ja són sis derrotes en les sis primeres jornades. En aquesta ocasió ha estat davant un dels equips cridats a estar a la zona alta, el CB Sant Antoni, que ha sumat la seva cinquena victòria aquest diumenge al Serrallo, imposant-se 65 a 84. El guió dels darrers partits s’ha repetit. Els tarragonins han competit molt bé la primera meitat, de tu a tu, però el pas pels vestidors ha tornat a deixar conseqüències negatives.

36 a 38 al descans i 48 a 62 al final del tercer quart. Un parcial de 12 a 24 que ha deixat als de Noé Monroy ja pràcticament sense opcions. El darrer temps ha servit tan sols per fer més gran la ferida. No hi ha manera, el CBT no troba l’estabilitat per mantenir el rendiment que ha estat capaç de demostrar en certes fases i que li permeten, com a mínim, competir a la categoria.

Una nova ensopegada pels blaus que la setmana vinent viatjaran a Mallorca per enfrontar-se al Palma en una nova oportunitat per canviar el rumb, un rumb fins ara preocupant.