El Meteocat alerta de perill per mal estat de la mar al litoral tarragoní

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís de perill alt per mal estat de la mar a gran part del litoral de Catalunya, entre el qual s’hi troba el litoral de la província de Tarragona. El servei ha situat l’alerta de perill en el nivell 4 sobre 6, atès que, durant aquest dimecres, es preveu que es produeixin onades de més de dos metres i mig a tota la franja. Per ara, l’alerta per situació meteorològica de perill es mantindrà des de les 13h d’aquest dimecres i fins a la 1h de la matinada del dijous.

PUBLICITAT

Per aquest motiu, la conselleria de Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona ha activat el Pla d’Actuació Municipal (PAM) en fase d’alerta pel mal estat de la mar i fort onatge previst des d’aquesta mitjanit fins demà dijous a les 18h al territori.

Des del consistori recorden que cal evitar, en la mesura del possible, les activitats recreatives o professionals al mar i no accedir a punts del litoral afectats per l’onatge fort ni als lloc on les onades trenquin amb força. 

PUBLICITAT