El millor Beach Club d’Europa està a Salou, segons el ‘National Geographic’

La prestigiosa revista National Geographic Viajes ha proclamat l’Infinitum de Salou com el millor Beach Club d’Europa, el qual està ubicat en el magnífic Camí de Costa. El club ha estat anomenat Millor Beach Club d’Europa en els World Travel Awards 2022. Està situat a prop del Cap de Salou, forma part del complex de camps de golf i d’una àrea residencial. Es troba a primera línia de mar i dividit de la Platja Llarga pel camí de ronda que connecta el far de Salou amb les platges de Llevant i Capellans.

PUBLICITAT

Aquest reconegut club ofereix als visitants una oportunitat per relaxar-se i gaudir de la cuina mediterrània amb una vista panoràmica de les platges de la Costa Daurada. Compta amb una oferta integral de relaxament des de l’alba fins al capvespre, amb llits balinesos, racons amb ombra, còctels, tapes i propostes gastronòmiques.

A més, té a l’abast un dels grans atractius de Salou que és el seu Camí de Costa, un sender d’uns 6,5 km que recorre la costa des del far fotogènic de 1858 fins al monument de Pilons. Aquest camí, amb vistes del mar i passant per miradors com la Punta del Cavall i la Cala Morisca, és apte per a persones de totes les edats i és de les millors zones per gaudir de paratges naturals impressionats i de la immensitat del Mediterrani.

Un reconeixement internacional que continua confirmant Salou com un destinació turística important pel turisme nacional, europeu i internacional.

PUBLICITAT