El millor vi del territori, música i gastronomia ompliran la plaça del Fòrum

El ‘Fòrum Vinarium’ arriba aquest cap de setmana a la Part Alta de Tarragona en la seva cinquena edició. Una proposta enoturística que oferirà els millors vins del territori, acompanyats de gastronomia i música, a la plaça del Fòrum de la ciutat. Una fira que, enguany, destinarà una part de la recaptació a l’associació tarragonina que lluita contra l’epilèpsia ‘Si jo puc, tu també. EPILEP’.

PUBLICITAT

L’oferta permetrà als assistents gaudir d’una gran varietat de vi, no tan sols de la demarcació, però sí amb un especial protagonisme per la proximitat i per cellers tarragonins. A més, però, també s’hi podrà trobar cava i cervesa artesana. La beguda anirà acompanyada de la gastronomia que oferiran més de nou bars i restaurants de la plaça amb algunes tapes. Gerard Esquerré, de la Bodega Gerard, explica els diversos tiquets que hi haurà disponibles i celebra l’activitat que recull la Part Alta les darreres setmanes.

Tot plegat, amenitzat amb diverses actuacions musicals com ‘Daana’, que repteix presència, la novetat del ‘Sofà de la iaia’ i també ‘El Último vinilo’ o els habituals ‘Tocabemolls’. Des de l’organització asseguren que volen continuar apostant, mentre funcioni, pel format actual bianual de la fira, amb una edició per donar la benvinguda a la primavera i amb l’altra el Nadal.

PUBLICITAT