El Nàstic, a la recerca de l’encert a l’exigent Stadium Gal

El Nàstic de Tarragona visita aquest cap de setmana al Real Unión d’Irun amb la mentalitat de trencar la mala dinàmica de resultats que s’allarga ja fins a sis jornades sense guanyar. L’equip tan sols ha sumat 3 punts dels darrers 18 disputats i necessita desfer el bloqueig en el qual es troba immers.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

El conjunt grana no va poder superar al Sestao tot i generar ocasions més que suficients per fer-ho, i acumula quatre partits sense perforar la porteria contraria. Una dinàmica adversa a la de principi de temporada que no ha impedit continuar veient un Nàstic reconeixible en tots aquests partits. Tot i això, l’equip no troba l’encert en els darrers metres i necessita que això canviï. Dani Vidal, tècnic del Nàstic, en parla.

No se li presenta un context fàcil als granes. El Real Union suma els mateixos 19 punts que els tarragonins a la taula i ha tingut, com el Nàstic, dues ratxes diferenciades en aquest primer terç de lliga. Es troben també ara en la negativa, malgrat que sobretot l’acusen a domicili. El xoc serà aquest dissabte a les 18h a l’Stadium Gal.

PUBLICITAT