El Nàstic busca un triomf per seguir de ple en una lluita apassionant

El Nàstic de Tarragona rep a Unionistas de Salamanca al Nou Estadi aquest cap de setmana. Després del partidàs davant el Depor i un empat a Cornellà al costat d’una gran marea grana, els de Dani Vidal afronten el xoc amb el clar objectiu de sumar una victòria que faci bons els dos punts sumats en les dues últimes setmanes i permeti a l’equip continuar amb bones sensacions per encarar la recta final.

Foto: Unionistas
PUBLICITAT

La situació classificatòria és extremadament igualada a la part alta. Dos punts separen al líder del quart, mentre que tan sols quatre són la diferència amb el cinquè, el Celta Fortuna. Resten deu jornades i la lluita serà apassionant fins al final. El duel d’anada davant els de Salamanca va ser, probablement, el pitjor partit de la temporada dels granes, que van caure 2 a 0 en una mostra clara de la dificultat del rival que es presenta a Tarragona, situat a la mitja taula.

El tècnic del Nàstic, Dani Vidal, assegura que estan on volien estar.

El Nàstic tindrà les baixes ja conegudes d’Óscar Sanz i Marc Álvarez. El partit es disputarà aquest diumenge a les 20h al Nou Estadi.

PUBLICITAT