El Nàstic cau a Olot i torna al ‘Playout’

El Nàstic de Tarragona torna a caure fora de casa, aquesta vegada al camp de l’Olot. El conjunt dirigit per Xavi Bartolo segueix amb la seva irregular temporada i no aconsegueix puntuar en un partit on el rival va ser millor en les dues àrees. L’Olot es va posar per davant al marcador al minut 13’ amb un gol d’Héctor Simón. Els granes, però, van saber reaccionar, i a diferència d’altres partits, van aconseguir l’empat gràcies a minuts abans del pas per vestuaris.

A la segona meitat, el Nàstic va crear perill i va tancar millor les línies en defensa, però una altra vegada, l’Olot va aconseguir una ocasió que va acabar amb una xilena Carles Mas al 78’ per posar el 2 a 1 definitiu.

El Nàstic de Tarragona segueix sumant a comptagotes, tot i que la victòria de la setmana passada davant La Nucía hagi servit de poc. Els tarragonins tornen a la posició de play-out i molt lluny de l’objectiu de disputar el play-off d’ascens. La propera jornada, el Nàstic rebrà l’Espanyol B en un partit on podrien escalar posicions de guanyar, i retallar diferències amb els de dalt, i el més important, distanciar-se dels de darrere per evitar les posicions de descens directe.