El Nàstic es refugia en els de casa

El Nàstic de Tarragona té clara la intenció de reduir considerablement el pressupost de cara a aquesta pròxima temporada, tal com va avançar el Diari de Tarragona. És una obligació deixar de generar un dèficit insostenible any rere any, ja que, a més, no genera cap mena de garantia competitiva.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

En aquest context, els granes podrien plantejar unes xifres que es quedarien en pràcticament un terç respecte al que ha gastat en la darrera campanya. Toca estrènyer el cinturó, i sembla que el club té clar per on passa aquesta idea: l’aposta pels de casa, més que mai.

I així ho mostren les primeres decisions que prendrà l’entitat, malgrat que, una vegada més, aquestes no estaran basades en l’aposta de la persona que encapçali la direcció esportiva. El club encara no té clar qui serà, mentre Sergi Parés continua exercint aquestes funcions.

Però el Nàstic ja sap que Dani Vidal seguirà al capdavant de la banqueta. La Junta Directiva ha escollit aquest dijous i s’ha decantat per la continuïtat del tècnic. A més, ha volgut mantenir l’ADN grana en el cos tècnic. Manolo Martínez no seguia com a mà dreta de Vidal. Però el club ha apostat pel retorn de cares conegudes i del territori com són Iván Moreno, que serà el segon entrenador, i Jordi Abella, com a nou preparador físic. Es manté a l’staff Manuel Oliva, com a entrenador de porters.

I aquesta promoció de la gent de proximitat es traslladarà a la gespa. Als ja força efectius de la plantilla que bé són de la zona o, com a mínim, han passat per alguna etapa de formació al club, se’n podrien sumar diversos més. Alguns provinents de la Pobla que podrien guanyar presència o assentar-se a la primera plantilla; d’altres que podrien tornar a Tarragona després d’un temps lluny. És el cas d’Óscar Sanz, que torna d’una gran cessió a Unionistas de Salamanca, i tot apunta que el club el renovarà. A més, també segons el Diari, el Nàstic tindria gairebé tancada la incorporació del porter Alberto Varo, de la Canonja, que ha quallat una gran temporada al Linense.

El Nàstic es “tarragonitza” en un moment complex i que econòmicament no permetrà floritures. En principi, un canvi de rumb que hauria d’anar acompanyat d’una baixada d’expectatives i objectius per guanyar tranquil·litat i mirar una mica més lluny que darrerament. Però tot això tan sols acaba de començar.

PUBLICITAT