El Nàstic es vol “disfressar de tres punts” per allargar una dinàmica d’ensomni

Nàstic i Carnaval és sinònim ara mateix de festa i bones vibracions. Aquest dissabte s’uneixen al Nou Estadi en la visita del Real Unión d’Irun a Tarragona. El conjunt grana vol allargar la millor dinàmica de la temporada per continuar ben a prop de la primera plaça del grup, que és a tan sols un punt. “Ens volem disfressar de tres punts”, així ho ha afirmat Dani Vidal.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

Els de Dani Vidal reben un equip de la mitja taula, que arriba després de sumar una victòria i un empat i que està en un procés de creixement des del seu canvi d’entrenador. Van ser un dels equips que millor van arrencar la temporada, com el Nàstic, però després va caure en una dinàmica negativa que ha acabat revertint quedant en una zona tranquil·la.

Els grana saben la situació que viuen i la plaça de la classificació que ocupen, però Dani Vidal deixa clar que la idea i els objectius del cos tècnic i l’equip no han canviat, malgrat que sembla que per altres estaments del club sí que s’ha convertit en una necessitat quedar primer. Cal seguir amb el partit a partit.

El Nàstic tindrà el dubte de Varo fins a darrera hora, a més de les baixes de David Concha, Gorka Santamaría i Marc Álvarez. El duel es disputarà dissabte a les 16h al Nou Estadi.

PUBLICITAT