El Nàstic posa fre a la reacció caient al Johan Cruyff

El Nàstic ha caigut a l’estadi Johan Cruyff davant el Barça Atlètic (1-0) condemnat per un gol en un servei de cantonada. L’equip encaixa la primera derrota amb Dani Vidal a la banqueta i frena l’impuls que havia donat la victòria en el debut al Nou Estadi davant el filial de la Real Sociedad.

Foto: FC Barcelona Atlètic
PUBLICITAT

El partit ha arrencat amb les idees clares per part d’ambdós conjunts. El Barça volia la pilota i l’ha tingut, però li ha tocat arriscar davant la pressió alta del Nàstic en sortida. Els granes han aconseguit curtcircuitar la circulació local, però no han estat capaços de generar perill real en les pilotes que han pogut robar. Primer temps amb ben poques ocasions. Alguns xuts exteriors del Nàstic des del balcó de l’àrea i una acció aïllada, molt clara, que Roberto ha desaprofitat pels de Rafa Márquez.

Però a l’inici del segon temps ha arribat el primer cop en contra del Nàstic de Dani Vidal. Gol de Chadi Riad rematant absolutament sol un córner al segon pal, desfent-se de la marca d’Èric Montes. S’ha avançat el Barça i ha aconseguit mantenir l’avantatge sense excessiu patiment. De fet, malgrat que els tarragonins ho han intentat en alguns instants, tan sols han aconseguit generar una ocasió clara de gol que Nil Jiménez ha enviat fora. En el tram final, Trilles ha vist la vermella directa per una entrada molt dura i lletja a Barberà.

Dani Vidal, tècnic grana, s’ha mostrat agraït amb l’afició del Nàstic – més de 500 desplaçats al Cruyff – i ha assegurat que competint així l’equip sumarà més victòries que derrotes.

Primera derrota de l’etapa de Dani Vidal a la banqueta en la primera sortida lluny del Nou Estadi. El Nàstic ha competit, però l’ha condemnat una nova errada en una acció d’estratègia en contra i s’ha quedat curt ofensivament davant un Barça Atlètic poc brillant, però pragmàtic. A l’espera que es disputi la resta de la jornada, els granes podrien tornar a acostar-se a les places de descens.

PUBLICITAT