El Nàstic tindria un 80% de la plantilla renovada

El Nàstic encara una pretemporada tranquil·la i amb pocs canvis. Tot i que alguns rumors apunten que l’entitat grana ja està a punt de pescar algun jugador al mercat, el cert és que el club tarragoní té molt encarrilat l’equip de cara a la propera temporada.

PUBLICITAT

Prop del 80% de la plantilla continuarà amb el projecte del Nàstic que vol retornar l’equip a la segona divisió o si més no, guanyar-se la plaça per la nova categoria intermitja entre la Segona A i la Segona Divisió B. Amb la baixa de Viti, que marxa amb l’Atlético Ottawa de Canadà, i la de Bernabé Barragán, que ha finalitzat contracte amb el club, l’entitat busca ara un substitut per l’andalús a la porteria.

La temporada del Nàstic de Tarragona no ha estat la desitjada tot i que l’aturada ha fet que encara restessin 30 punts per disputar-se. El cert, és que enguany el Nàstic ha tornat a decepcionar, però l’entitat grana té un projecte sòlid ple de renovacions i continuïtat que estarà encapçalat molt segurament per Toni Seligrat. El valencià ha acabat amb 5 victòries, 5 derrotes i 5 empats. 20 punts en 15 partits que començaven a treure al Nàstic de la zona de play-out.

PUBLICITAT