El Nàstic vol lluitar la segona posició en un Johan Cruyff tenyit de grana

Més d’un miler d’aficionats tarragonins ompliran les graderies de l’estadi Johan Cruyff per animar al Nàstic davant el filial del Barça. Set autocars partiran de Tarragona plens de seguidors. Són 985 entrades les entregades pels blaugranes als de la Costa Daurada. Tot i això, la limitació en el sector visitant no impedirà que els aficionats tarragonins que ho vulguin omplin també altres zones del camp. La il·lusió de l’aficionat explica força bé la situació en la qual arriben els de Dani Vidal al tram final.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

Si guanyen a la capital catalana la segona posició serà a tocar, amb els avantatges que això implica pel play-off (factor camp a favor i que et serveixi l’empat en cas d’arribar-hi al final de la pròrroga). Un empat ho deixaria tot obert. I una derrota allunyaria definitivament la segona posició, a més de ser una possibilitat real la de poder caure, fins i tot, a la cinquena plaça. La igualtat és màxima del segon al cinquè.

Dani Vidal, tècnic grana, accepta que és un partit interessant de cara a posar-se a prova per la promoció.

El Nàstic arriba a la penúltima jornada de lliga sense ni una sola baixa. Marc Álvarez ja està totalment recuperat i podria acabar l’any entrant a alguna convocatòria. El partit davant el Barça Atlètic es jugarà el dissabte a les 19h, en horari ja unificat.

PUBLICITAT