El Nàstic vol refermar el canvi de dinàmica a Salamanca

El Nàstic de Tarragona viatja aquest cap de setmana a Salamanca després d’haver trencat fa set dies la mala dinàmica de resultats amb un triomf brillant davant la Cultural Leonesa. L’equip té l’objectiu de donar continuïtat a les sensacions que ha anat mostrant les darreres setmanes i, sobretot, mantenir l’encert a les àrees que va tenir la darrera jornada.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

Dani Vidal, tècnic del Nàstic, té clar que si ho aconegueixen, l’equip tindrà moltes opcions de guanyar a l’Unionistas. Un triomf que seria important.

El rival, l’Unionistas de Salamanca, arriba al duel després de set jornades consecutives sense guanyar, en una dinàmica similar a la que duia el Nàstic fins la passada setmana. El conjunt entrenat per Dani Ponz s’acosta a la part baixa amb aquesta ratxa, i es troba ara a tan sols tres punts de la zona de descens, ja amb la urgència de guanyar.

Els tarragonins tindran la baixa de llarga durada de Marc Álvarez, i els dubtes de Gorka Santamaría i Marc Fernández. El partit es disputarà al Municipal Reina Sofía de Salamanca aquest diumenge a partir de les 18h.

PUBLICITAT