El ‘nou’ CBT s’estrena amb derrota, però canvia les sensacions a Cartagena

El CBT no ha pogut fer bona la dita ‘d’entrenador nou, victòria segura’ i ha sumat la seva novena derrota de la temporada davant el FC Cartagena CB (78-62), segon classificat, amb tan sols una derrota en el que va de lliga i amb una plantilla preparada per lluitar per l’ascens. Tot i perdre, i novament patir un parcial dur en un complicat tercer quart, els del Serrallo han deixat bones sensacions, diferents a les mostrades fins ara, i han tingut contra les cordes als locals en diverses fases del partit.

El CBT ha sortit a pista amb una intensitat i un joc que aquesta temporada no havia mostrat. I ha sorprès inicialment un Cartagena desencertat que no es trobava en el partit. Arribats a l’inici del segon quart amb un 9-16 al marcador a favor dels blaus, el xoc ha continuat amb la mateixa tònica fins que a falta de quatre minuts per a la mitja part, i a causa d’una incidència amb una persona del públic que ha hagut de ser atesa, s’ha produït una aturada d’uns 15 minuts. Una pausa que el Cartagena ha aprofitat en la represa per sortir en tromba i reduïr la diferència fins als dos punts. Un gran Buscail ha portat als tarragonins un altre cop fins a un +8 que s’ha convertit, de nou, en un +2 en els instants finals del quart amb una antiesportiva de Boonyasith i un triple de Blat.

El tercer quart s’ha reprès amb un marcador de 30 a 32, però ràpidament l’han capgirat els Cartaginesos. L’augment en els seus percentatges de tir, especialment de tres, acompanyats d’una bona circulació de pilota i un CBT encallat en atac han ptovocat que el Cartagena tornés a les rendes a les quals està acostumat i s’ha situat amb un +14 al marcador. Una setmana més, el fatídic tercer quart que està passant factura als de Tarragona aquesta campanya.

Però la reacció ha existit aquest diumenge. A l’últim quart, la lluita i la pressió a tota la pista del CBT, comandada per un encertat Ndour, ha posat en perill, per moments, la victòria cartaginesa fins a deixar en tres punts la diferència. Però l’encert des de més enllà de l’arc ha tornat a augmentar l’escletxa al marcador i el partit ha acabat amb un 78 a 62 pels locals. Els màxims anotadors per parts dels tarragonins han estat Ndour amb 18 punts i Boonyasith amb 13.

Tot i no ser suficient per a la victòria, el CBT s’ha mostrat com un equip intens i que no ha deixat de lluitar en els 40 minuts. El nou tècnic, Jorge Serna, que debutava en aquest xoc, en parla.

El resultat final és extrem, però les sensacions suposen un raig d’esperança de cara a les pròximes setmanes.