El Nou Estadi de les grans ocasions per decantar un partidàs amb el lideratge en joc

Nàstic – Depor. Segon classificat contra primer, amb un sol punt de diferència i el lideratge en joc. El millor local davant el millor visitant. L’equip menys golejat davant un dels màxims golejadors. I un ple absolut al Nou Estadi, més de 14.000 persones a les graderies. És difícil trobar un duel amb més estimuls a la tercera categoria del futbol espanyol. És un partidàs el d’aquest diumenge.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

És evident que és una jornada especial i que es prepara amb un il·lusió enorme per l’afició tarragonina. Però, més enllà d’això, són tres punts més. Quedaran encara onze jornades pel final de la competició després del xoc. Per això, el tècnic, Dani Vidal, deixa clar que no és res més que un partit important, res de definitiu.

Cap dels dos entrenadors podrà ser a la banqueta després de ser expulsats la passada jornada. A més, el Nàstic no podrà comptar amb Gorostidi ni amb Jaume Jardí, per acumulació de targetes grogues. El duel es disputarà diumenge a les 12h del migdia al Nou Estadi, i la previsió d’afluència ha obligat a la Guàrdia Urbana a ampliar el dispositiu habitual dels dies de partits del club grana.

PUBLICITAT