El Nou Estadi dicta sentència: una final amb el premi del futbol professional

Tot o res en un últim partit al Nou Estadi. L’esforç de tota una temporada, en joc en 90 (o 120) minuts. Sembla un panorama cruel, però la realitat és que qualsevol equip de la categoria hagués signat trobar-s’hi quan va arrencar la campanya. També el Nàstic. Davant, l’opció de pujar de categoria amb la teva gent, on t’has sentit molt fort tot l’any. I sense que faci falta cap miracle, l’objectiu és “tan sols” guanyar el partit. Un més.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

Els de Dani Vidal han guanyat 12 dels 19 partits jugats en lliga a casa. El millor local del grup 1. I també van guanyar al Ceuta en el darrer duel ja de promoció d’ascens. Ho van fer davant gairebé 14.000 persones, una xifra que aquest dissabte es superarà davant el Màlaga. El dilluns el Nou Estadi va penjar el cartell d’entrades esgotades. Ple absolut per intentar empentar l’equip cap a un ascens de categoria.

Jaume Jardí, jugador del Nàstic, parla del que suposa viure un partit com aquest.

La derrota per 2 a 1 a l’anada a La Rosaleda deixa les cartes molt marcades. Si el Nàstic no guanya el partit, l’ascens s’esfuma. Si el guanya (encara que sigui amb una pròrroga inclosa), torna al futbol professional.

L’únic dubte dels tarragonins pel xoc és Ander Gorostidi, arrossegant encara lleugeres molèsties del partit davant el Ceuta. A les 20:30h arrencarà el duel al Nou Estadi en un dissabte que es pot convertir en una data històrica pels granes o en una jornada de les que acaben sent molt difícils de pair.

PUBLICITAT