El Nou Estadi espera la versió del Nàstic de les grans ocasions

El Nàstic de Tarragona rep la visita del Celta Fortuna aquest diumenge al Nou Estadi. Un partit molt important davant rival directe, que suma els mateixos punts que els granes. Després de caure a Tarazona la passada jornada i dir pràcticament adeu al possible ascens directe, els de Dani Vidal volen presentar la seva millor versió, com han fet contra tots els rivals que ocupen la zona alta de la taula.

PUBLICITAT

De fet, els granes ja van ser capaços de guanyar a Vigo a la primera volta. Ho van fer per 0 a 1, gràcies un gol de Pablo Fernández. És un panorama de partit molt diferent als darrers, pel rival i la seva proposta. El Celta, malgrat haver canviat d’entrenador, és un filial amb molt talent, que pressionarà alt, que voldrà tenir la pilota sempre per generar, ja sigui en atacs ràpids o en accions més posicionals. I en això, el Nàstic s’hi ha trobat còmode fins ara. Ho explica Dani Vidal.

Vidal recupera a Óscar Sanz pel partit i també és a punt de fer-ho amb David Concha. El duel es jugarà diumenge a les 12h del migdia al Nou Estadi.

PUBLICITAT