El nou pont del polígon d’Entrevies serà una realitat el 2026

El nou pont del polígon d’Entrevies de Tarragona serà una realitat el 2026. Així ho ha anunciat aquest dimecres el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), Xavier Flores. El projecte executiu es preveu que estigui enllestit a finals de l’any vinent per tal que es puguin licitar les obres.

PUBLICITAT

La previsió és que els treballs s’iniciïn el 2025 i que s’executin en un termini d’un any. L’actuació suposarà una inversió al voltant dels 2 milions d’euros. Tot i que el projecte bàsic encara s’ha d’acabar de definir, la infraestructura tindrà una amplada de deu metres i una longitud de poc més de 200 metres. La seva construcció permetrà millorar l’accés al polígon i la seva seguretat.

Segons ha explicat el secretari d’Infraestructures, el projecte bàsic del nou pont es redactarà en els pròxims sis mesos i es preveu que l’executiu estigui finalitzat en un any com a màxim.

A l’espera de projecte definitiu, la nova construcció tindrà, en global, poc més de 200 metres de longitud, dels quals 20 es destinaran al pont. També disposarà de voreres i carril bici i se situarà al carrer PP13 amb el del Mas d’en Potau. Flores ha afirmat que la nova infraestructura suposarà una obertura de polígon industrial cap a la nacional 340 i que millorarà els actuals accessos “enrevessats”. Alhora, resoldran els problemes de les zones inundables. 

PUBLICITAT