El nou tanatori al costat del cementiri podria ser realitat en dos anys

El nou tanatori al costat del cementiri podria ser una realitat d’aquí a dos anys. Precisament, ja en fa un parell que es va posar la proposta sobre la taula, i tot apunta que acabarà tirant endavant definitivament els pròxims mesos.

PUBLICITAT

Com a mínim aquesta és la sensació del gerent del cementiri de Tarragona, Jordi Cañellas, qui explica que estan pendents de la llicència municipal per poder iniciar el projecte, assegurant que creu, per la informació que té, que està molt avançada la concessió de la llicència per part de l’Ajuntament. Així ho ha afirmat en declaracions al programa ‘Bon Dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona.

“Operatiu en dos anys, si tot anés bé”, així ho manifesta Cañellas. Està previst que el tanatori no sigui especialment gran, sinó un un edifici integrat a la zona i l’entorn, amb facilitats d’accés i funcional. Inclouria un crematori i diverses sales de vetlla, com a mínim quatre. És un projecte que es tirarà endavant i estarà gestionat per una nova entitat: ‘Memora Santa Tecla‘, independent però creada entre la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla i el grup Memora.

RECUPERA L’ENTREVISTA COMPLETA A JORDI CAÑELLAS AL ‘BON DIA TARRAGONA’

PUBLICITAT