El Palau d’Esports de l’anella serà la seu de la 45a Lliga Catalana ACB

El Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània de Tarragona serà l’escenari de la 45a edició de la Lliga Nacional Catalana ACB d’enguany. Serà de l’11 al 15 de setembre. Dos anys després, Tarragona tornarà a acollir aquesta competició amb els millors equips de bàsquet de Catalunya que comptarà amb la participació del Barça, BAXI Manresa, Joventut Badalona, MoraBanc Andorra, Bàsquet Girona i l’ICG Força Lleida.

PUBLICITAT

De fet, aquesta serà la primera vegada a la història que aquesta competició albergarà fins a sis equips i que, per tant, oferirà un nou format que no s’havia fet mai fins ara. La Lliga Nacional Catalana d’equips ACB, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Esports, oferirà un nou format que no s’havia fet mai fins ara.

Hi haurà una fase prèvia amb dos grups de tres equips, que s’enfrontaran tots contra tots, a una sola volta. Els primers classificats accediran a la gran Final, que se celebrarà el diumenge 15 de setembre. Berni Álvarez, conseller d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, celebra que la ciutat hagi estat l’escollida per una edició tan especial.

L’actual campió de la Lliga Catalana ACB és el Barça, que va imposar-se al BAXI Manresa en el Pavelló Municipal Espai Fruita-Barris Nord de Lleida.

PUBLICITAT