El Port celebrarà, al juny, la segona Setmana de l’Hidrogen

Tot a punt perquè aquest pròxim mes de juny tingui lloc la segona Setmana de l’Hidrogen al Tinglado 1 del Moll de Costa. El Port de Tarragona, amb el suport d’altres agents implicats com l’Oficina Tècnica la Vall de l’Hidrogen, la Xarxa H2CAT, ACCIÓ- Generalitat de Catalunya, Eurecat i la URV, anuncien que del 10 al 14 de juny se celebrarà aquest esdeveniment per segon any.

PUBLICITAT

L’acte reunirà experts, empreses i institucions per debatre i promoure l’ús de l’hidrogen com a font d’energia sostenible. Es realitzaran una sèrie de conferències, tallers i exposicions destinades a difondre els avantatges de l’hidrogen i a explorar les seves aplicacions pràctiques en diversos sectors, incloent-hi el transport marítim, la indústria i la generació d’energia.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de destacats ponents internacionals i nacionals que compartiran les seves experiències i coneixements sobre el desenvolupament i la implementació de tecnologies d’hidrogen. Cada jornada, de dilluns a divendres, es tractarà una temàtica diferent al voltant de l’eix central que és l’hidrogen. Serà cada dia en sessions de matí.

PUBLICITAT