El Port, present en un dels esdeveniments clau del sector de l’hidrogen a Rotterdam

El Port de Tarragona va ser present al World Hydrogen 2024 Summit & Exhibition celebrat la setmana passada a Rotterdam, als Països Baixos. Els representants de l’Autoritat Portuària van mantenir al voltant de 20 reunions de treball, en les quals van detectar el gran interès pel Port de Tarragona en aquests tràfics.

PUBLICITAT

La presència del Port de Tarragona en aquest esdeveniment tenia com a objectiu el posicionament dels molls tarragonins com a port clau no només a la Mediterrània, si no en el conjunt d’Europa, per a ser porta d’entrada i sortida d’hidrogen i els seus derivats.

Aquest és un esdeveniment de referència mundial que aquest any ha comptat amb més de 15.000 assistents i s’ha consolidat com una cita clau per al sector de l’hidrogen i els seus derivats. L’objectiu deñ Port amb la seva participació és posar de manifest el compromís i lideratge en l’estratègia de descarbonització.

Des del Port asseguren que es troben “en una posició privilegiada per a esdevenir un hub de distribució d’hidrogen, aprofitant les infraestructures, la experiència i el compromís amb la sostenibilitat.”

PUBLICITAT