El porter Alberto Varo marxa al CD Lugo

Aquest matí, en el segon entrenament de pretemporada del Nàstic, s’hi ha notat una absència destacada i sorprenent. Ha estat la del porter de la Canonja Alberto Varo, qui sí que va realitzar ahir el primer entrenament amb l’equip. La seva falta al Complex Esportiu de Futbol Salou deixava entreveure la seva possible sortida, que s’ha fet oficial aquesta tarda.

PUBLICITAT

Una sortida que s’ha produït després de que les dues parts, i segons afirma el Nàstic d’escoltar la voluntat del jugador, hagin acordat la rescissió del contracte, permetent que el futbolista pugui marxar gratuïtament. Varo arriba a un Lugo on, recordem, es trobarà amb l’exdirector esportiu del Nàstic, Emilio Viqueira.

Varo ha estat jugador grana durant molts anys, des de la cantera, passant per la Pobla i també pel Nàstic, amb qui va debutar al futbol professional,tot i que no ha disputat cap temporada oficial com a porter de la primera plantilla. De fet, els últims dos anys, el de la Canonja ha jugat cedit al Barça B, on sí ha disputat diversos partits a segona A.

Ara, el Nàstic, es queda amb els mateixos dos porters que la temporada passada, Dimitrievski i Bernabé, tot i que amb la més que probable sortida del macedoni que obligaria el club a abordar el fitxtage d’un nou meta, amb Isaac Becerra com a un dels candidats.

PUBLICITAT