El PP votarà ‘no’ als pressupostos municipals que s’aprovaran aquest dimecres

El Partit Popular de Tarragona ha anunciat que votaran ‘no’ als pressupostos municipals proposats per l’equip de govern que, malgrat això, s’aprovaran aquesta tarda de dimecres en el plenari extraordinari. I ho faran amb els vots favorables de, evidentment, el PSC, a més dels d’ERC, Junts i ECP.

PUBLICITAT

Precisament el PP ha assegurat que aquests són “uns pressupostos continuistes amb els darrers d’ERC que tan sols han servit per trobar el suport dels socis del govern socialista”. Així ho ha explicat la portaveu dels populars, Maria Mercè Martorell, qui ha afegit que els pressupostos no inclouen les necessitats que la formació considera fonamentals per la ciutat i que duien en el seu programa.

Martorell ha defensat que la seva proposta volia “acabar amb els mals estructurals que té l’Ajuntament” amb un seguit de mesures d’impacte a curt, mitjà i llarg termini i ha afirmat que “la ciutat perd una oportunitat d’or per tenir uns pressupostos ambiciosos”.

La portaveu dels populars ha parlat del perill de continuar demanant préstec, sobretot mentre es mantindran molts diners “adormits”. També ha posat èmfasi en temes com la poca aposta per fer créixer el patrimoni i el turisme, la necessitat d’un pla de xoc de neteja i adequació a molts punts de la ciutat i partides específiques per ampliar l’horari de socorristes, il·luminació de Nadal o ubicar l’OMAC a l’antiga facultat de lletres de la Imperial Tàrraco.

PUBLICITAT