El President de la Generalitat visita les zones afectades de Tarragona

Són molts els desperfetes causats pels aiguats d’aquest divendres i que han deixat diversos punts afectats pels més de 100 litres d’aigua per metre quadrat que han caigut. Des de primera hora dotacions i personal treballen per retirar els cotxes atrapats per l’aigua i restablir la circulació al trànsit a les zones que van quedar totalement inundades.

Temporal a Tarragona Santa Tecla 2022
Pau Ricomà, Pere Aragonès i Noemi Llauradó, visiten les zones afectades
PUBLICITAT

L’alcalde deTarragona, Pau Ricomà, visita les zones que pateixen afectacions, acompanyat pel President de la Generalitat, Pere Aragonès i la Presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i comprovar de primera mà les conseqüències del temporal que encara aquest dissabte són més visibles.

Els veïns i veïnes del barri de Cala Romana demanen que es declarin zona catastròfica els barris de Llevant i volen una reunió d’urgència amb l’Ajuntament per coordinar un pla d’acció de recuperació i adequació de rieres, voreres, murs i clavegueram.

D’altra banda, el Col.legi del Miracle, del centre de Tarragona, va patir també l’esfondrament d’una paret per l’acumulació d’aigua i aquest matí s’ha procedit al desallotjament de l’edifici del davant on hi ha 8 vivendes. S’ha demanat als veïns i veïnes que passin la nit fora i l’ajuntament ha previst allotjar-los a un hotel si és necessari.

PUBLICITAT