El programa d’inserció laboral ‘Dones 360º’ clou la seva primera edició

Una desena de dones de la demarcació de Tarragona s’han beneficiat aquest 2024 de la primera edició del programa Dones 360º, impulsat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Fundación Quiero Trabajo (FQT). La iniciativa proposava un itinerari formatiu i acompanyament per a la inserció laboral de dones desocupades.

PUBLICITAT

La Diputació de Tarragona va posar en marxa aquesta iniciativa al mes de febrer amb l’objectiu d’assessorar i acompanyar les participants en la cerca de feina. La proposta ha ofert un curs semipresencial de 88 hores de durada que ha inclòs formació en intel·ligència emocional, en tècniques de cerca d’ofertes laborals, sessions de coaching i acompanyament individual, d’speed dating i trobades exprés, mentorització empresarial i servei d’estilisme perquè les participants puguin preparar-se per a futures entrevistes de feina, entre d’altres. Les participants havien de ser dones desocupades inscrites com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest dijous al migdia s’ha celebrat la cloenda del programa. El curs ha comptat amb la col·laboració de 7 empreses referents al territori (MARLEX, BASF, PORTAVENTURA, BORGES, BANC SABADELL, IDIADA i LEAR). Treballadors i treballadores voluntaris d’aquestes empreses han preparat i impartit diferents tallers formatius per preparar les participants i donar-los eines que millorin les possibilitats d’inserció laboral.

PUBLICITAT