El Roser fa sagnar al CBT al Serrallo (55-83)

El CBT s’ha vist completament superat al Serrallo pel CB Roser (55-83) en una segona meitat desastrosa dels blaus. Ambdós conjunts arribaven igualats a la classificació, amb 3 victòries i 4 derrotes, a tres resultats positius de diferència respecte a la zona capdavantera. Necessitat de triomfs el CBT per no despenjar-se i començar a capgirar una dinàmica delicada, ha vist com pràcticament ha tocat fons encaixant una de les derrotes més dures dels últims temps.

Foto: Eduard Hernando
PUBLICITAT

Igualtat màxima en la primera part. Taules a 17 al final del primer quart i 32 a 35 al descans, tot obert i per decidir al segon temps. Però, malauradament, s’ha decidit ben ràpid. El parcial del tercer quart ha estat un 8 a 25 que ha deixat al Roser amb 20 punts d’avantatge i ha enterrat qualsevol possibilitat del CBT, que gairebé ni ha competit en els darrers 20 minuts. L’últim temps no ha estat més que allargar l’agonia i fer gran la ferida per acabar caient per una diferència abismal de gairebé 30 punts

Berni Álvarez, tècnic del CBT, es mostra dolgut per la imatge mostrada i assegura que és moment de prendre decisions.

Els blaus no troben la manera de capgirar la situació i continuen allunyant-se de la zona capdavantera per complicar-se cada vegada més les possibilitats d’assolir l’objectiu.

PUBLICITAT