El Serrallo i un gran segon temps per tornar a la victòria

El CBT va tornar al camí de la victòria després de caure la passada setmana al camp del líder per un resultat contundent. Els blaus van superar aquest dissabte al Navàs al Serrallo amb relativa comoditat (83-65) després d’una gran segona meitat.

El partit va estar igualat durant els dos primers quarts. De fet, l’inici dels tarragonins no va ser especialment bo, però van aconseguir arribar al final del primer quart amb un avantatge de 6 punts, que es va mantenir en el segon i fins al descans (42-36).

Un parcial de 8-0 a l’inici del tercer temps va permetre al CBT doblar l’avantatge al final del quart, 12 punts per sobre. I en l’últim, la diferència es va tornar a multiplicar, 6 més de marge i 18 de diferència en el total.

Berni Álvarez, tècnic del CBT, valorava aquesta victòria al Serrallo i la importància de tornar a guanyar.

Buscail amb 14 punts i 9 rebots per 25 de valoració i Duch amb 11 punts i 13 de valoració van ser els millors pel CBT.  Una victòria plàcida i balsàmica que ha de servir per guanyar confiança de cara als propers partits.