El SPiSP no competirà més aquesta temporada

El volei Sant Pere i Sant Pau haurà de donar per finalitzada la temporada. L’equip cooperativista va votar a favor de donar per finalitzada la temporada de les Superliga 2 masculina i femenina. Així con ja es va fer amb la màxima categoria del voleibol estatal, la segona divisió també es dona per tancada sense saber que passarà amb les posicions esportives. La Federació posposa la definició de les qüestions tècniques com els ascensos, descensos i altres efectes possibles.

PUBLICITAT

Aquesta mesura ha sigut aprovada per 44 dels 48 equips que disputen la categoria de plata. Un equip va votar en contra i altres tres s’han abstingut. L’equip roig dirigit per Vlado Stevovski haurà d’esperar ara per saber si el seu equip ascendirà o no. En el cas que es produeixin ascensos, l’equip roig dependrà de quina sigui la fòrmula que estableixi la Federació

Si ascendeix el millor de cada grup, els tarragonins no pujarien a la Superliga. Per contra, si el que es mira són els punts que sumaven els equips quan s’ha decidit suspendre la lliga, el Sant Pere i Sant Pau seria l’equip beneficiat.

PUBLICITAT