El Tàrraco suma 12 ors al Campionat de Catalunya de Natació Màster

El Club Natació Tàrraco va aconseguir 12 medalles d’or en el 38è Campionat de Catalunya de Natació Màster celebrat aquest darrer cap de setmana del 3 i 4 de juny a Barcelona. Una competició disputada en piscina de 50 metres i organitzada per la Federació Catalana de Natació i el Club Esportiu Mediterrani, com a amfitrió.

El Club Natació Tàrraco va ser el cinquè club pel que fa a nombre de participants. Van ser un total de 19 els nedadors i nedadores de la secció de màsters del CN Tàrraco que van participar al llarg de quatre sessions de competició assolint uns resultats importants, ja que a més dels 12 títols assolits, amb les respectives medalles d’or, van sumar també 16 medalles de plata i 10 de bronze.

A més, l’entitat també destaca que el nedador Miguel Caro va ser guardonat amb el primer premi en la classificació del Circuit Català en categoria +30 per segon any consecutiu. Un cap de setmana de gran èxit pels tarragonins que van quallar una actuació global excel·lent en el campionat.