Marc Buscail, a la llista de la selecció espanyola de bàsquet U20

El tarragoní Marc Buscail ha estat inclòs en la primera llista de la selecció espanyola de bàsquet U20 cridada a disputar l’Eurobasket aquest mes de juliol. El jugador del CBT se suma així al ja seu ex entrenador, Berni Álvarez, que hi acudirà com a ajudant tècnic del seleccionador Joaquín Prado.

PUBLICITAT

Buscail és l’únic jugador de la llista que ha jugat aquesta temporada a Lliga EBA. La resta han competit en categories superiors, ja siguin estatals – LEB Plata i ACB – o americanes.

El jugador està citat el pròxim 12 de juny a la concentració a La Línea on el grup té previst disputar un torneig i un amistós davant la selecció grega. A partir d’aquí, el seleccionador haurà de reduir la llista de 18 a 12 jugadors, que seran els que viatjaran definitivament a Heraklion, a Grecia, per jugar l’europeu sub 20 del 8 al 16 de juliol.

No és la primera ocasió que el pivot tarragoní és convocat amb les inferiors del combinat nacional, ja va jugar-hi fa quatre anys, un torneig a Inca, amb la U17, també amb Berni Álvarez a la banqueta.

El mateix Berni, fins ara entrenador del CBT i de Buscail, s’ha mostrat orgullós pel progrés del tarragoní, “un noi de casa”, i assegura que el satisfà més veure de primera mà una situació com aquesta que qualsevol títol o medalla que ha pogut guanyar al llarg de la seva trajectòria.

PUBLICITAT