El Teatre Tarragona s’omple de solidaritat amb ‘Aladín, un musical genial’

En el marc de les Festes de Santa Tecla, el Teatre Tarragona es va omplir de gom a gom diumenge per gaudir de la 3a Gala Benèfica de l’associació Todos En Azul. L’objectiu de la gala era continuar recaptant fons per al projecte del Casal de l’Autisme de Tarragona permanent -obert tot l’any-. 

PUBLICITAT

La gala, conduïda per Helder Moya, va començar amb el lliurament de reconeixements a entitats, empreses i institucions que han col·laborat durant l’últim any amb els projectes de Todos En Azul. L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, va lloar la tasca feta per l’entitat a les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA).

Seguidament, el públic va poder gaudir d’’Aladín, un musical genial’. L’espectacle va oferir una combinació entre la màgia del conte i l’espectacularitat del musical, amb l’encant de les aventures de “Les mil i una nits”.

En acabar l’espectacle, el president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, va pujar a l’escenari amb la junta de l’entitat per agrair al públic la seva col·laboració, tot expressant el desig que “tant de bo hi hagués molts més actes i espectacles inclusius com aquest”.

PUBLICITAT