El Tetafest es consolida en una 2a edició amb més de 5.000 assistents

La segona edició del Tetafest, el festival feminista i LGTBIQ+ de Tarragona, s’ha tancat amb un èxit rotund de públic i avança en el seu camí per consolidar-se com una cita permanent del calendari cultural de la ciutat. L’organització calcula que més de 5.000 persones han passat pel recinte del Camp de Mart des de divendres a la tarda i durant tota la jornada de dissabte. 

PUBLICITAT

Només la cita estel·lar del festival Teta, el macroconcert de divendres amb la Mala Rodríguez, Mabel Flores i Samantha Hudson ja va congregar més de 1.500 persones, fet que el converteix en un dels esdeveniments de pagament més multitudinaris del que va d’any a Tarragona. A més del concert de divendres, aquest dissabte a la nit es van tornar a congregar més d’un miler de persones a l’Auditori del Camp de Mart per a les actuacions de Maatkara i Miss Raisa.

Durant tota la tarda de dissabte també es van aplegar centenars de persones per assistir els monòlegs de Dianela Padrón i Maga Paiva, mentre que la paella solidària preparada pel xef Pep Moreno, de Deliranto Salou va aconseguir repartir més de 200 racions. Per la seva banda, les speakers Sílvia Petit i Elsa Ruiz es van guanyar el públic amb l’humor i la simpatia amb què van conduir el festival.

Pel que fa a la Fira d’Entitats de dissabte al matí, la vintena de col·lectius que hi han participat s’han mostrat exultants per l’interès que han despertat entre el públic i la tasca divulgativa que han pogut fer. De la mateixa manera, els propietaris dels foodtruks que han prestat el servei de menjars han confirmat que han treballat “excepcionalment bé” durant aquest Tetafest 2023. La recaptació del Tetafest està destinada a l’associació Heroïnes Anònimes, entitat que treballa per ajudar les víctimes de violències masclistes al Camp de Tarragoona.

PUBLICITAT