El TGN Bàsquet suma el 10è triomf de la temporada guanyant al Prat

El TGN Bàsquet guanya a la pista del CB Prat (45-55) i marxa amb una alegria a l’aturada que es produeix ara per les festes de Setmana Santa. Les liles han aconseguit l’objectiu superant a domicili a un rival directe, que estava igualat en números a les tarragonines, i intentaran aprofitar la pausa de dues setmanes per recuperar el màxim nombre de jugadores possibles pel tram final de temporada.

Foto: TGN Bàsquet
PUBLICITAT

El duel ha començat amb un TGN Bàsquet esplèndid que ha marxat 9 a 22 al final del primer quart i ha ampliat l’avantatge al descans. A la represa el Prat ha estat capaç de reduir diferències, arribant a col·locar-se a tan sols quatre punts, però les liles han estat capaces de controlar el xoc en tot moment. El tècnic del TGN, Marc Rovirosa, s’ha mostrat molt satisfet amb el nivell competitiu de les seves jugadores en un partit important.

El TGN Bàsquet se situa ara a la zona mitjana de la taula, amb deu victòries i dotze derrotes en el global. El pròxim partit serà d’aquí a dues setmanes, passada la Setmana Santa, davant el CEJ l’Hospitalet al Sagrat Cor.

PUBLICITAT