El Viacrucis del Ecce-Homo pujarà al Santuari del Llorito entre fanalets i oracions

El tradicional Via Crucis de l’Ecce-Homo pujarà un any més al Santuari del Llorito durant la matinada de dijous a Divendres Sant si la pluja, que ja ha afectat diversos actes de la Setmana Santa Tarragonina ho permet.

PUBLICITAT

A les 23:45 està prevista, a l’avinguda Maria Cristina, la concentració i venda de fanalets perquè quan passin uns minuts de la mitjanit s’iniciï el recorregut fins al santuari del Loreto (camí antic). El Crist de la Germandat serà portat a espatlles per tots els voluntaris que ho vulguin fer durant un recorregut que tindrà una durada aproximada d’unes dues hores. En acabar, estarà disponible per a tots els assistents un servei d’autocars per retornar a Tarragona.

D’altra banda, la mateixa matinada de dijous a divendres a les 6.30 h s’iniciarà el Viacrucis processional per carrers de la Part Alta. Des de l’església de Natzaret, encapçalats per la Creu dels Penitents. El Sant Crist de la Sang sortirà acompanyat de congregants i representants de les confraries tarragonines, amb vesta i cucurulla, per a dirigir-se a la Catedral, un cop allà la processó recorrerà els principals carrers de la Part Alta finalitzant el recorregut, un altre cop a l’església de Natzaret.

PUBLICITAT