El Volei SPiSP és equip de play-off d’ascens a Superlliga

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau jugarà la fase d’ascens per pujar a la Superlliga. La victòria dels vermells a la pista del Sayre, combinada amb la derrota del tercer classificat – el San Roque – a la pista del líder, l’Illa Grau, ha permès als de Vlado Stevovski assegurar la segona plaça i l’accés al play-off quan resten encara dues jornades per finalitzar la lliga regular.

Foto: Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau
PUBLICITAT

El Sant Pere i Sant Pau va superar amb contundència a l’últim classificat de la lliga, el Sayre canari, equip que ni tan sols ha sumat un punt després de vint jornades disputades. Els cooperativistes tornen a una fase d’ascens dos anys després. L’any passat no van poder classificar-se, però sí que van lluitar-hi en les tres temporades anteriors – 2019, 2020 i 2021 -, quedant-se a les portes de pujar a la Superlliga.

Després del descens a Superlliga 2 el 2018, els de Tarragona volen tornar a la màxima categoria del voleibol espanyol. Per fer-ho, els tocarà disputar una nova lligueta de tres equips a una ronda. Els dos primers classificats de cadascun dels tres grups regulars són els qui s’hi classifiquen per formar les dues lliguetes que quedaran, de les quals els dos primers classificats de cadascuna passaran a disputar les dues finals que determinaran els dos clubs que pujaran de categoria.

Abans, però, els de Vlado Stevovski s’hauran de centrar a competir els dos partits que resten de lliga regular, encara amb alguna opció de poder finalitzar en la primera posició de la taula, i jugant contra dos rivals de la zona mitjana baixa.

PUBLICITAT