Els cinemes preparats per reobrir

Els cinemes comencen a obrir després de gairebé tres mesos tancats per la pandèmia mundial causada per la Covid-19. Després que moltes pel·lícules escollisin no emetre’s durant el temps de confinament i que altres decidissin aplaçar la seva estrena, gairebé 100 dies després els cinemes tornen a obrir a Catalunya. 

PUBLICITAT

Igual que va passar amb els museus o amb els arxius històrics, un dels primers centres cinematogràfics que obrirà a Catalunya ho farà a Tarragona. La companyia que retornarà a la normalitat, OCINE, espera que la normalitat sigui unànime i que les properes estrenes no es vegin afectades pel coronavirus. Així, el proper 19 de juny tornarà a funcionar el cinema de Les Gavarres i un dia més tard ho farà el de Vila-seca. 

La companyia afirma que ha fet una desinfecció de les instal·lacions i que aplicarà les normes de distanciament social. Es limitarà l’aforament a les sales i es reforçarà la neteja amb més personal. La venda d’entrades i de productes del bar serà en línia, i els tiquets es passaran amb lectors digitals. S’espera que una setmana més tard, el 26 de juny, la nova normalitat dels cinemes obri al públic a la resta de municipis de Catalunya.

PUBLICITAT