Els estudiants d’educació de la URV celebren la 6a Fira de Ciències orientada a alumnes de primària

La Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili ha celebrat aquest divendres la sisena edició de la Fira de Ciències. La jornada s’ha allargat unes tres hores durant el matí i ha tingut lloc al Jardí de les Papallones del campus Sescelades. Ha comptat amb un seguit d’activitats que han girat al voltant de les ciències experimentals i la biodiversitat.

Foto: Maite Novo
PUBLICITAT

Aquestes activitats han estat preparades per estudiants de segon del grau en Educació Primària i els de quart del doble grau d’Educació Primària i Infantil. Ho explica Maite Novo, professora de Ciències Experimentals de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

Els participants han sigut alumnes del cicle inicial de primària de l’Escola Rubió i Ors de Reus i de l’Escola de Sant Salvador de Tarragona. Els 120 estudiants que han organitzat la fira s’han dividit en sis grups per generar un seguit d’activitats diferents, centrades en cadascun dels grups d’alumnes que havien de rebre i orientades en els interessos d’aquests. Les plagues o el problema de la contaminació han estat alguns dels eixos sobre els quals s’ha treballat.

PUBLICITAT