Els madrilenys ‘Los Secretos’ arriben a la Tarraco Arena aquest dissabte

El grup madrileny Los Secretos arriba a la San Miguel Tarraco Arena aquest dissabte 13 de maig. El grup de Pop Rock, amb més de 40 anys de trajectòria, aterra amb la seva gira “Recuperando las emociones” amb la qual busquen fer un recorregut en el temps combinant els seus temes icònics com “Pero a tu lado”, “Por el Boulevard de los sueños rotos” o “Déjame” amb els temes més actuals, oferint un còctel d’emocions de nostàlgia i diversió.

FOTO: Tarraco Arena
PUBLICITAT

Tot i els canvis de components del grup, aquest segueix tenint la mateixa essència dels seus inicis, amb Álvaro Urquijo, Ramón Arroyo, Jesús Rodó, Juanjo Ramos i Santiago Fernández. A més, el grup compta amb la nova incorporació de Txetxu Altube, amb les seves guitarres i cors. Aquesta gira pretén ser una càrrega positiva d’energia després d’aquests anys tan difícils, sent el nou motor per continuar actuant sense parar amb un dels seus formats més estimats i sol·licitats en els darrers anys.

El concert serà aquest dissabte, a partir de les 21h, a la San Miguel Tarraco Arena, amb encara entrades disponibles. L’obertura de portes es durà a terme des d’una hora i mitja abans de l’inici, des de les 19:30h.

PUBLICITAT