Els malalts d’ELA, la causa solidària de la segona ‘Tarraco Health Race’

Arriba la segona edició de la Tarraco Health Race el pròxim mes de novembre, “la cursa dels metges” de Tarragona, amb un rerefons solidari que enguany anirà dirigit als malalts d’ELA. Després de l’èxit de la primera edició celebrada l’any passat, amb més de 1.400 inscrits i uns 10.000 euros recaptats que van anar destinats a l’AFANOC, l’esdeveniment organitzat pel Col·legi de Metges i l’Ajuntament busca consolidar-se a la ciutat.

PUBLICITAT

Amb els diners que s’aconsegueixin es treballarà per ajudar al canvi legislatiu que necessiten actulament els malalts de l’ELA per aconseguir un entorn favorable que els permeti fer front a les seves necessitats, així com donar suport a la investigació d’aquesta malalatia. Per tot plegat els beneficis arribaran a la Fundació Miquel Valls, que treballa amb aquesta malaltia. Cal tenir en compte que, enguany, ja es compta amb 2.500 euros de recaptació que van aconseguir-se per part del CBT amb la taquilla i donacions del derbi de la temporada passada davant el CB Valls.

A més, la cursa té el clar objectiu de donar visibilitat a la prescripció de l’activitat física com a sinònim de salut. Sergi Boada, president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, en parla.

La cursa se celebrarà el 26 de novembre i comptarà amb tres modalitats: un recorregut de 10 quilòmetres, un altre de 5 quilòmetres i una caminada inclusiva de 5 quilòmetres amb recorreguts diversos, però que passaran per diversos punts emblemàtics i atractius de la ciutat. Les inscripcions ja estan obertes.

PUBLICITAT